page headline img

Splošni pogoji izdaje kartice Kluba Zvestobe Plavica

Kartico Kluba Zvestobe Plavica izdaja podjetje Narava zdravi d o.o. ( podjetje , ki ga je ustanovila Kmetija Plavica ) in ima vlogo kartice ugodnosti.

Vsak, ki izpolni pristopno izjavo, si pridobi kartico Kluba zvestobe Plavica, ki jo lahko uporabi takoj, saj si z pristopom v klub takoj pridobi 10 % popust na enkratni nakup v eni naših poslovalnicah, spletnem nakupu ali pri nakupu po telefonu.

Imetnik kartice z oddajo popolne pisne vloge za izdajo kartice ugodnosti in z uporabo kartice sprejema splošne pogoje poslovanja s kartico.

Izgubo ali krajo kartice lahko prijavite neposredno na sedež podjetja Narava zdravi doo, Cerovec 34, 8350 Dolenjske Toplice ali po telefonu 031 304 970. Izdajatelj vam bo najkasneje v 30 dneh po prejemu prijave poslal novo kartico. Vse ugodnosti iz izgubljene ali ukradene kartice se prenesejo na novo. Stara kartica se blokira in postane neuporabna.

Kartica ugodnosti velja v vseh poslovalnicah podjetij Plavica d o.o., ter Narava zdravi d o.o..

Za uveljavljanje ugodnosti Kluba zvestobe Plavica je kartico potrebno predložiti pred vsakim nakupom na blagajni v naših poslovalnicah ali pa po telefonu povedati na katero ime je pisana kartica oz. povedati njeno številko. Poznejši vpis nakupa ni mogoč, prav tako ni mogoče pozneje izkoristiti popustov in drugih ugodnosti.

Kartica Kluba Plavica je napisana na določeno ime, ni prenosljiva in jo lahko uporablja le njen imetnik.

Kartica ugodnosti deluje po načelu seštevanja vrednosti nakupov. Vsak redni nakup s kartico se vnese v računalniški sistem in ko z nakupi s kartico imetnik doseže 150 plavic oz . točk ( 1 plavica je 1 e ), lahko pri naslednjem nakupu uveljavlja  enkratni 10 % popust na nakup.

Pri okvari terminala POS , ali  izpadu informacijskega sistema, ne deluje bonitetni sistem, zato tedaj ni mogoče izkoristiti popusta iz naslova kartice ugodnosti.

Odpoved

Kartica se izda za nedoločen čas, imetnik pa jo lahko kadarkoli in brez navedenih vzrokov pisno odpove. Kartico mora odpovedati s pisno priporočeno pošiljko, skupaj s pisno odpovedjo, pa mora vrniti tudi kartico. Takrat ko podjetje Narava zdravi d o.o. ali Plavica d o.o., prejmeta odpoved, ta začne tudi veljati.

Podjetje, ki je izdalo kartico lahko kartico kadarkoli brez navedbe razlogov odpove z navadno poštno pošiljko.  Imetnik kartice ima pravico ugodnosti ki jih ima na kartici uveljaviti v roku 2 mesecev, po tem roku pa ugodnosti propadejo.

Imetnik kartice, ki ne želi prejemati posebnih ponudb se lahko odjavi od vseh oblik obveščanja.

Imetnik kartice se zaveže, da bo sproti obveščal  izdajatelja kartice o vseh morebitnih spremembah naslova, imena ali drugih podatkov, ki so pomembni za uporabo kartice.

Varstvo osebnih podatkov

Izdajatelj se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke zavaroval v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si