page headline img

Vabljeni na tečaj Mahariši ajurvede

Inštitut za ajurvedo v sodelovanju z Maharishi College of perfect Health - Nizozemska in Nemško akademijo za ajurvedo organizira tečaj

Mahariši ajurvede za zdravnike in terapevte

Tečaj bo razdeljen na 5 modulov (5 vikend tečajev: A1-A5), ki bodo potekali od februarja 2013 do decembra 2013. Predavatelj bo priznan zdravnik splošne medicine in Mahariši ajurvede dr. Wolfgang Schachinger. Tečaj bo potekal v angleščini, za simultani prevod bo poskrbljeno.

Prvi blok tečaja bo potekal v Ljubljani 9. in 10. februarja 2013.

Predstavitev tečaja bo v četrtek, 17. januarja 2013 ob 19.00 uri v prostorih Slovenijalesa na Dunajski 22 v Ljubljani.

Cilj tečaja je pridobiti osnovna znanja Mahariši ajurvede in diagnoze pulza. Predstavljena bodo glavna tematska področja Mahariši ajurvede, ki se bodo vseskozi povezovala s praktičnim delom diagnosticiranja pulza. Po končanem tečaju bo tečajnik obvladal osnove Mahariši ajurvede in osnove branja srčnega utripa. Tečaj je utemeljen na ponovno oživljenih znanjih starodavnih vedskih spisov ajurvede kot je npr. Charak Samhita – najstarejši zapis medicine, kot ga pozna človeštvo. Obogaten je z vpogledi Mahariši Maheš Jogija – razsvetljenega modreca, ki je razpršena znanja ajurvede združil, sistematiziral in kar je najpomembneje, predstavil z ravni, kjer ajurveda ni le nekaj znanj o zeliščih in masaži, ampak znanje o tem, kako do polnosti oživeti nesmrtnost znotraj naše fiziologije in fiziologije naših pacientov.

Predavatelj dr. Schachinger v svoji praksi v Riedu pri Lienzu uporablja Mahariši ajurvedo že več kot 20 let. Je eden najuglednejših ajurvedskih zdravnikov Evrope, predsednik EURAME – združenja evropskih zdravnikov ajurvede in zelo priznan tudi v krogih ajurvede Indije.

Vabljeni na predstavitev tečaja Mahariši ajurvede, ki bo potekala 17. januarja ob 19.00 uri v prostorih Slovenijalesa v Ljubljani. Tečaj bo predstavil direktor in ustanovitelj Inštituta za ajurvedo Andrej Majes, ki je hkrati tudi odgovoren za razvoj Mahariši ajurvede v Sloveniji.

Vabljeni!

• Več podrobnosti o tečaju.

• Več o mAhariši ajurvedi.

• Oglejte si našo videoteko na temo Mahariši ajurvede, kjer je tudi predstavitev tečaja.

Spremljajte nas na facebooku.

Datum objave: 14.1.2013

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si