page headline img

Pregled izdelkov

Na Plavici smo za vas pripravili številne izdelke. Naši proizvodi so pridelani na biološki način, nabrani v neokrnjenih delih narave in pripravljeni po recepturah Jožeta Majesa. Izdelani po tradicionalnih postopkih ljudskega zdravilstva, ki se je skozi stoletja uporabljalo na slovenskih tleh, so nastajali skozi desetletje in so s strani obiskovalcev Plavice že dodobra preverjeni. Za vas jih izdeluje podjetje PLAVICA d.o.o., kjer so na voljo naslednji pripravki:

Čajne mešanice


V naših mešanicah se skriva ogromno znanja in izkušenj

Čajne mešanice so tradicionalni zeliščni pripravki, ki s kombiniranim delovanjem številnih zelišč izboljšujejo Vaše počutje. V zadnjih letih so številne naše stranke poročale o dobrih rezultatih pri pitju naših čajnih mešanic. Naše čajne mešanice so se razvijale skozi desetletje in so med drugim nastale na podlagi dobrih povratnih informacij uporabnikov.

Večino naših čajnih mešanic ima oznako BIO in so kontrolirane s strani ustreznega organa za certificiranje ekoloških proizvodov.

Podrobneje vam predstavljamo naše čajne mešanice
Posamezne rastline


Barvitost velikega števila posameznih rastlin

Pogosto ljudje raje pijejo čaj, ki je pripravljen iz ene same rastline. Veliko vas je, ki sami nabirate rastline za čaj; če pa vam kdaj kakšne zmanjka, lahko visoko kvalitetne rože za čaj dobite pri nas. Sprehodite se med najbolj poznanimi slovenskimi rožami in se poučite o njihovih tisočerih učinkih…

Večino naših rastlin ima oznako BIO in so kontrolirane s strani ustreznega organa za certificiranje ekoloških proizvodov.

Podrobneje vam predstavljamo naše posamezne rastline

 


Tinkture


Tinkture Plavica

Tinkture so v alkoholni raztopini namočene zdravilne rastline, ki jih ob posameznih obolenjih uživamo po točno odmerjenih kapljicah. Večino naših tinktur ima oznako BIO in so kontrolirane s strani ustreznega organa za certificiranje ekoloških proizvodov.

Podrobneje vam predstavljamo naše tinkture

 


Olja


Olja Plavica

V olju namočene sveže rastline izločajo vanj svoje učinkovine in tako prežeta olja so lahko odlično sredstvo za površinsko zdravljenje obolelega dela našega telesa ali za masažo. Naša olja imajo oznako BIO in so kontrolirana s strani ustreznega organa za certificiranje ekoloških proizvodov.

Podrobneje vam predstavljamo naša olja

 

 

Mazila


Paleta naravnih sestavin ugodnih za kožo

Skrbno izdelana mazila se uporabljajo za zunanje nanose na obolelo mesto. V naših mazilih je pravo bogastvo različnih sestavin, od različnih smol, do čebeljih voskov. Naprodaj je širok spekter tradicionalno izdelanih mazil po starodavnih recepturah, ki nežno prodrejo v kožo in negujejo. Mazila so narejena iz domačih sestavin brez umetnih dodatkov.

Podrobneje vam predstavljamo naša mazila

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si