page headline img

Sam svoj zdravnik

Diagnoza pulza je lahko v izredno pomoč pri razumevanju nas samih

Ljudje imajo dandanes pogosto še eno zmotno prepričanje: da lahko zdravnik odpravi vse težave. Poglejmo preprosto dejstvo. Zdravniška tehnologija in analitično znanje zdravnikov sta danes na tako visoki ravni, kot še nikoli doslej v moderni zgodovini. In vendar je bolezni kot so rak, sladkorna bolezen, bolezni srca in prebave vsak dan več. Zakaj?

Zdravniki so odlični ljudje. Večina se je za svoj poklic odločila iz sočutja in ljubezni do sočloveka. Vendar zdravniki ne nosijo odgovornosti za naše zdravje.

Odgovornost za naše zdravje je izključno na nas samih. Preprosta resnica, ki se mogoče komu na prvi pogled zazdi malo trda, je hkrati lahko tudi blagoslov, saj nam omogoča spoznanje, kakšno moč nam je narava položila v roke s to odgovornostjo.

Seveda je zdravnik lahko najdragocenejši sopotnik na tej poti in prav je tako. Vendar s prevzemom odgovornosti za lastno zdravje pričnemo dosti resneje in aktivneje sodelovati pri zdravljenju. Primorani smo sprejeti odločitve, ki bi jih sicer najraje vsilili komu drugemu - in ga seveda ob neuspehu okrivili. Tak pristop je v prvi meri pravičnejši do nas samih, in seveda tudi do zdravnikov, saj le na ta način lahko pravi zdravnik opravi svoje poslanstvo.


Zdravilne rastline so dober sopotnik pri samozdravljenju

Znanje o zdravilnih rastlinah in zdravi prehrani, pravilnemu delovanju in vzgoji otrok tako postanejo naš najboljši sopotnik na poti zdravljenja. In s tem, ko spreminjamo sebe v boljšega človeka nevede dejansko milimo bolezen.

Kako je to mogoče? Zato, ker ima bolezen samo eno poslanstvo: da nam pokaže pot k sebi in prebudi naše pravo bistvo. Če pogledamo na bolezen na ta način, dobita znanje in uporaba pripravkov iz zdravilnih rož popolnoma drugačen pomen.

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si