page headline img

Rože in glasba

Kdo še ni slišal da rože ob zvokih glasbe rastejo lepše. Pred leti so znanstveniki odkrili, da če rakavo tkivo izpostavimo poslušanju rock heavy metalne glasbe, se rak širi. Nasprotno temu če rakavo tkivo izpostavimo Vedskim recitacijam Sama Vede, rakavo tkivo odmira.

Naša lastna izkušnja, ki jo imamo dolga leta s poslušanjem Mahariši Gandharva Vede nas je pripeljala do tega da smo Gandharva Vedo pričeli predvajati tudi našim rastlinam.

Mahariši Gandharva Veda glasba

 

Sončni zahod, ki nam jemlje dih, panoramski pogled na gore, slap v gozdu nas lahko napolnita z radostjo in začudenjem nad lepoto Narave. Melodije Gadharva Vede zrcalijo to izkušnjo. Tisti, ki lahko slišijo frekvenco Narave, slišijo zvoke Gandharva Veda melodije. Te nežne in subtilne melodije neutralizirajo stres in neharmonijo v človeku, okolju in rastlinah. Nežno vzpostavijo biološke ritme v človeku in rastlini z zrcaljenjem ciklov Narave, ki ležijo v osnovi vsake ure in vsake sezone. Z menjanjem ritmov v Naravi se menja tekom dneva tudi Gandharva Veda glasba.


Deževna melodija

Zgodovina Gandharva Veda glasbe

Tisoče let nazaj so v Indiji – deželi Ved, veliki Ršiji –vidci resničnosti, znotraj lastne zavesti spoznali nežne ritme in melodije Vede, ki predstavlja celotno znanje strukturirano znotraj čiste zavesti. Kot del Vede je Gandharva Veda tradicija glasbene predstave, ki oživlja vibracije Narave, v različnih časovnih obdobjih dneva in noči. Glasba Ganharva Vede v rastlinah oživlja prvobitnost, notranjo urejenost in subtilnejše vidike rastline, s čimer se povečuje zdravilnost rastline in njeno celostno delovanje na razvoj človeka.

Poslušanje Mahariši Gandharva Vede

Poslušanje teh prijetnih melodij je namenjeno seveda tudi nam ljudem, saj lahko zapremo oči in cca. 30 min. poslušamo to glasbo, ali pa jo vrtimo v določenem prostoru. Glasba bo v nas vzpodbudila vzpostavljanje ravnotežja, miru, sproščenosti in sreče. Na voljo so različne Gandharva Veda melodije za različne dele dneva in noči ter zaigrane na različnih inštrumentih. Mogoče je naročiti tudi vokalno Gandharva Veda glasbo.

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si