page headline img

Znanstven pristop

 

 

Prof. dr. John Hagelin

Moderna fizika je odkrila, da v osnovi vsega pojavnega leži nepojavno polje, t.i. polje vseh zakonov narave. To polje, ki ga je odkril prof .dr. John Hagelin, se imenuje Enotno polje vseh zakonov narave.

V šoli smo se učili o molekulah in raziskovanje molekularnih ravni je prineslo človeštvu številna odkritja na področju kemije in biologije. Vendar pa je globlji prodor v naravo, npr. na raven atomskega jedra, še povečal moč odkritij in vsi poznamo moč jedrske tehnologije, ki izkorišča energijo atomskih jeder. Sistematično raziskovanje vse globljih ravni v kreaciji odkriva, da se v naravi na vsaki ravni nahajajo večje energije.

 

Enotno polje

 

Znanstveno odkritje Enotnega polja daje človeštvu neslutene možnosti, saj pojasnjuje, da zgodba postane najbolj zanimiva na ravni Planckove skale ali 10 -33 m. Na tej ravni prihaja do t.i. superpoenotenja, ko se polja bozonov (energij) in polja fermionov (delcev) poenotijo v Enotno polje, ki prežema vse v naravi in je dom vseh zakonov narave.

 

 

Lagrangeova enačba teorije superstrun 1

 

Lagrangeova enačba teorije superstrun 2

 

Neskončna dinamika Enotnega polja je popisana z Lagrangeovo enačbo teorije superstrun, ki natančno popisuje interaktivno dinamiko polja. 

Poenostavljeno povedano, v Enotnem polju naravni zakoni nihajo z različnimi frekvencami in ta nihanja je mogoče predstaviti z matematičnim modelom nihanja superstrune.

 

Mahariši Maheš Jogi

 

Največji znanstvenik zavesti, Mahariši Maheš Jogi, je v okviru Mahariši vedske znanosti (druga povezava) oživil starodavna znanja ved, jih sistematiziral in predstavil na avtentičen način. V skladu s tem znanjem je Enotno polje vseh zakonov človekova čista zavest. V tej zavesti zvoki Vede, t.i. naravni zakoni, nihajo in upravljajo celotno vesolje. Z doseganjem višjih ravni naše zavesti s tehniko Transcendentalne meditacije, nam je tako na preprost način omogočeno oživljanje vseh zakonov narave, ki se nahajajo znotraj naše zavesti.

Maharišijevo sporočilo človeštvu je, da Vede in vedska literatura niso le razpršena zbirka knjig, temveč predvsem neskončno znanje z neomejeno organizacijsko močjo, ki je v obliki zvoka strukturirano v človekovi zavesti.

Na Plavici uporabljamo ta sodobna in hkrati starodavna znanja tako pri pridelavi zdravilnih rastlin, kakor tudi pri pripravi naših izdelkov.

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si