page headline img

Zeliščna trgovina Muljava

 

Trgovina Plavica se nahaja na Muljavi v centru Bomax, na naslovu Muljava 22A, 1295 Ivančna Gorica. Muljava je majhna vas dva kilometra oddaljena od Ivančne Gorice, manjšega mesta tik ob avtocesti Ljubljana - Novo mesto.

 

DELOVNI ČAS ZELIŠČNE TRGOVINE PLAVICA

Ponedeljek - Petek
8.00 - 14.00
Vikendi in prazniki zaprto

Telefon: 01/620-88-43
Mobitel: 040/588-844

 

 

KAKO NAS NAJDETE:

 

Prihod iz smeri Ljubljane: Po avtocesti za smer Novo mesto (Zagreb) približno trideset kilometrov. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu zavijete levo – smer Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno štiri kilometre po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Ljubljane boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.


Prihod iz smeri Novega mesta
: Po avtocesti za smer Ljubljana približno petintrideset km. Na izvozu Ivančna Gorica zapustite avtocesto. Takoj po izvozu pridete na krožno križišče. Sledite smeri levo: Črnomelj, Žužemberk, ter nadaljujete pot približno štiri kilometre po glavni cesti. Vas Muljava je prva večja vas na poti, prostori podjetja Plavica se nahajajo v centru Bomax, ki je v centru Vasi tik ob glavni cesti na levo. V bližini se nahaja tudi legendarna gostilna pri Obrščaku, ki jo poznamo iz Jurčičevega romana Deseti brat. Iz Novega mesta boste potrebovali približno trideset minut umirjene vožnje do nas.

 

 

V naši trgovini najdete pestro izbiro zelišč in zeliščnih pripravkov kot so čaji, zeliščni izvlečki, mazila, olja, zeliščne tabletke, kozmetika....

 

 

Kontakt: Plavica d.o.o., Zagradec 6A, 1303 Zagradec, Slovenija | Telefon: 01 620 8843, 01 7886815, 040 588 844 | Email: info@plavica.si